DiveLogs

Her på siden finder du alt hvad du behøver til at planlægge og logge dine dyk. De vel udførte divelogs giver dig mulighed for at logge dine dyk ned til mindste detalje. Dive tabels gør det nemt for dig at planlægge og holde styr på dine mætningsgruppe. 

Aldrig har det været så såre simpelt at holde styr på dine dyk. Du kan endda få dive logs, der indeholder plads til vigtige og praktiske notater, og du kan sågar få plads til adresselister i dine dive logs, så du har alt samlet i en simpel notesbog. Hvis du vil have styr på dine dyk og samtidig have alt lige ved hånden, når du dykker, så køb en god dive log fra siden her.

Dykker-Butikken.dk forhandler mange gode dive logs til dig, der gerne til tracke dine dyk og holde styr på dit niveau. Vi har forskellige logs, der egner sig til dykkere af forskellig kaliber og niveau, så det skal du tage højde for, når du køber dive logs. Du kan slå et smut forbi vores fysiske filial, der befinder sig på Silkeborgvej i den vestlige del af Århus, for her kan vi rådgive dig og guide dig til at købe den rette dive log. Du kan også læse mere om hver enkel dive log, og om hvilke fordele disse logs har, ved at se nærmere i kataloget ovenfor.