Tilbehør

Det skal aldrig ske, at man aflyser et dyk på grund af, at en maske eller et mundstykke er gået i stykker.

Derfor er det vigtigt at have reservedele til masker og mundstykker til snorkel og regulator så det altid er muligt at udskifte.

Udvalget af tilbehør her på siden dækker blandt andet over mundstykker, der tilpasser sig til din mund, og som derfor sidder helt perfekt. Du finder også snorkelholdere, der fikserer din snorkel, så den er lettere at kontrollere. Du får desuden tilbehør i form af snorkelveste til børn, så de ikke behøver bruge så mange kræfter. Se udvalget nedenfor.

Alle de reservedele og tilbehørsprodukter, vi forhandler her hos Dykker-Butikken.dk, er af ligeså høj kvalitet som resten af vores produkter. Vi går ikke på kompromis med noget, heller ikke reservedele. De produkter, du finder på denne side, er altså kvalitetsstemplet, og samtidig får du en god pris hos os. Hvis du vil have reservedele til snorkling eller til dykkermasken, er vores webshop et godt sted at finde dette, og vi står altid parat til at svare på de spørgsmål, du måtte have klar til os, hvis du besøger butikken. Vi ser frem til at handle tilbehør og reservedele med dig – god dykning.