Info og åbningstider

Værksted

Trykprøve af flasker koster 500 kr inkl. moms, regulator sæt reparation koster fra 300 til 1000 kr ex.moms.
Vi reparerer ALT, også tørdragter! Vi vil være billigst, uden at gå ned på kvaliteten - så ring hvis du har noget du skal have lavet - vi har endnu ikke sagt nej til en kunde.. : )
inspektion af flasker 100 kr, rulning 300 kr.

Serviceværksted
Dykkerbutikken har eget autoriseret værksted. Vi har gennemgået alle de nødvendige kurser for at kunne lave korrekt service på dit dykkerudstyr. Det sikrer at udstyret er blevet serviceret rigtigt, og at der er brugt originale reservedele.

Vi garanterer normalt service udført inden for 5 arbejdsdage med mindre andet er aftalt. Da det desværre ikke er alle leverandører, der er lige friske til at sende bestilte reservedele, og da det kan hænde at specielle dele kan være i restordre, kan der forekomme forsinkelser. I disse situationer er det muligt at låne udstyr, så du ikke går glip af en god dykkertur.

Vi laver dit udstyr selvom du bor langt herfra!
Hvis du ikke bor i, eller i nærheden af Århus, sender du blot dit udstyr sammen med en kort angivelse af, hvad der er galt, eller blot at det er et årligt eftersyn. Det er en god idé lige at ringe eller sende en mail inden du sender udstyret, så vi kan reservere en tid til det i min kalender.

Vores værksted er autoriseret til at servicere og reparere alle de mærker, vi sælger i butikken. Dog er der ikke er den store forskel på virkemåden på de forskellige mærker, og derfor reparerer vi alle udstyrsmærker med samme garanti!

Vores 3 instruktør har mere en 20 års erfaring til sammen, og derfor mener vi det, når vi siger, at vi kan lave ALT : )

Personale:

soeren.jpg

Søren er dykkerinstruktør, Handicap Instruktør Træner og ejer. Har mere end 3000 dyk bag sig, Han har arbejdet i Hurghada og Thailand i 2005/6 og i 2008/9 dykket i Australien, Indonisien, Thailand, Spanien, Egypten, Norge , Sverige, Philippinerne, Tahiti,Bahamas,USA,Italien,Malta, Sudan,Vietnam,Cambodia,Malaysia,Singapore,Afrika.... såå skal du vide noget om disse lande så spørg ham endelig - og hvis han ikke har været i det land - kander han en der har !! : D

Film og foto under vandet er hans store passion, og han elsker alt, hvad der har med havet og dykning at gøre. Hans glæde ved at filme under vandet, og de oplevelser der følger med, gør at han ønsker at dele dette med andre.

jakob
Jakob: Har sin daglige gang både i butikken og i vandet. Han er souschef i Dykker-butikken til dagligt og bruger alt overskydende tid på at undervise i dykning. Han er uddannet SSI instruktør og står for både Open water  og specialty kurserne.
Jakob har dykker i det meste af verden såsom: Egypten, Malta, Tyskland, Frankrig, Italien, Cuba, Kroatien og hans absolutte favorit sted Danmark.   
Spørgsmål til Uddannelse kan sendes til: Jakob@dykker-butikken.dk

 

Kim

Kim... er en af dykker-butikkens instruktører og har dykket i store dele af Asien, han har en særlig kærlighed for side-mount diving. Kim er uddannet både PADI og SSI instruktør

 

Mathis

Mathis... er Dykker-Butikkens butiks assistent og fridykker, Mathis elsker at træne sine Co2 tabeller og fri dykke dybt, der er heller ikke noget i vejen for at han tager sin harpun med i vandet og dyrker uv-jagt. Mathis har også begrund som scuba dykker, hvor han arbejde et år i Syd Afrika.

Theiss... er en af Dykker-Butikkens Divemasters og står ofte for vores faste dykkerture, der ud over er hjælper Theiss på vores Open water kurser. Theiss har arbejdet med dykning i; Grækenland og Thailand og har dykker for sjov i utallige andre lande, tag med på vores ugentlige tur og hør mere om alle hans spændende dyk

Malene...er en af Dykker-Butikkens Divemasters og står ofte for vores faste dykkerture. Malene har arbejdet med dykning i Thailand og dykket i mange eksotiske lande. Malene elsker at dykke at lave prøvedyk og se glæden ved at give folk deres første dykke oplevelse

 

ida.jpg

Ida... er 10 år, og dykkerbutikkens yngste dykker, hun synes at dykning er super sjovt.. hendes drøm er at blive dykkerinstruktør inden hun fylder 12 år... : ) og at hendes far skal betale hendes uddannelse.... : D ida begyndte at dykke da hun var 8 år, og der kan ALLE børn begynde at dykke :)

DYKKERBUTIKKEN ApS
Silkeborgvej 233
8230 Åbyhøj
CVR: 32335365

Telefon butikken :  40882866

Nødtelefon 30200866

E-mail: info@dykker-butikken.dk

Åbningstider i 2015

Mandag 10.00 til 18.00
Tirsdag 10.00 til 18.00
Onsdag 10.00 til 18.00
Torsdag 10.00 til 18.00
Fredag 10.00 til 18.00
Lørdag 10.00 til 15.00
Søndag  LUKKET

 

I nødstilfælde kan man ringe til Søren på 30200866