Info og åbningstider

Værksted

Trykprøve af flasker koster 500 kr inkl. moms, regulator sæt reparetion koster fra 300 til 1000 kr ex.moms.
Vi reparerer ALT, også tørdragter! Vi vil være billigst, uden at gå ned på kvaliteten - så ring hvis du har noget du skal have lavet - vi har endnu ikke sagt nej til en kunde.. : )
inspektion af flasker 100 kr, rulning 200 kr.

Serviceværksted
Dykkerbutikken har eget autoriseret værksted. jeg har gennemgået alle de nødvendige kurser for at kunne lave korrekt service på dit dykkerudstyr. Det sikrer at udstyret er blevet serviceret rigtigt, og at der er brugt originale reservedele.

Jeg garanterer normalt service udført inden for 5 arbejdsdage med mindre andet er aftalt. Da det desværre ikke er alle leverandører, der er lige friske til at sende bestilte reservedele, og da det kan hænde at specielle dele kan være i restordre, kan der forekomme forsinkelser. I disse situationer er det muligt at låne udstyr, så du ikke går glip af en god dykkertur.

Vi laver dit udstyr selvom du bor langt herfra!
Hvis du ikke bor i, eller i nærheden af Århus, sender du blot dit udstyr sammen med en kort angivelse af, hvad der er galt, eller blot at det er et årligt eftersyn. Det er en god idé lige at ringe eller sende en mail inden du sender udstyret, så vi kan reservere en tid til det i min kalender.

Mit værksted er autoriseret til at servicere og reparere alle de mærker, vi sælger i butikken. Dog er der ikke er den store forskel på virkemåden på de forskellige mærker, og derfor reparerer vi alle udstyrsmærker med samme garanti!

Vores 4 instruktør har mere en 20 års erfaring til sammen, og derfor mener vi det, når vi siger, at vi kan lave ALT : )

Personale:

soeren.jpg

Søren... er dykkerinstruktør og ejer. Har mere end 3000 dyk bag sig, Han har arbejdet i Hurghada og Thailand i 2005/6 og i 2008/9  dykket i Australien, Indonisien, Thailand, Spanien, Egypten, Norge , Sverige og Philippinerne så kom ind og få en hyggelig og sjov snak med ham om alt med dykning.

Film og foto under vandet er hans store passion, og han elsker alt, hvad der har med havet og dykning at gøre. Hans glæde ved at filme under vandet, og de oplevelser der følger med, gør at han ønsker at dele dette med andre.

jakob
Jakob: Har sin daglige gang både i butikken og i vandet. Han er souschef i Dykker-butikken til dagligt og bruger alt overskydende tid på at undervise i dykning. Han er uddannet SSI instruktør og står for både Open water  og specialty kurserne.
Jakob har dykker i det meste af verden såsom: Egypten, Malta, Tyskland, Frankrig, Italien, Cuba, Kroatien og hans absolutte favorit sted Danmark.   
Spørgsmål til Uddannelse kan sendes til: Jakob@dykker-butikken.dk

 

Kim

Kim... er Dykker-Butikkens mest rolige instruktør, der er simpelthen ikke noget der kan gøre ham sur eller gal. Kim er uddannet både PADI og SSI instruktør

 

Mathis

Mathis... er Dykker-Butikkens nye Divemaster og UV instruktør + han også står en del i butikken, han ELSKER UV jagt så ham kommer I til at se meget til.. vi har skrevet kontrakt med ham i 10 år, så han bliver gammel i dykkerbutikken.. : )

ida.jpg

Ida... er 10 år, og dykkerbutikkens yngste dykker, hun synes at dykning er super sjovt.. hendes drøm er at blive dykkerinstruktør inden hun fylder 12 år... : ) og at hendes far skal betale hendes uddannelse.... : D ida begyndte at dykke da hun var 8 år, og der kan ALLE børn begynde at dykke :)

DYKKERBUTIKKEN ApS
Silkeborgvej 233
8230 Åbyhøj
CVR: 32335365

Telefon butikken :  40882866

Nødtelefon 30200866

E-mail: info@dykker-butikken.dk

Åbningstider i 2015

Mandag 10.00 til 18.00
Tirsdag 10.00 til 18.00
Onsdag 10.00 til 18.00
Torsdag 10.00 til 18.00
Fredag 10.00 til 18.00
Lørdag 10.00 til 14.00
Søndag lukket

 

I nødstilfælde kan man ringe til Søren på 30200866