Knive

Her på siden finder du vores udvalg i smarte dykkerknive. Vi har en række forskellige modeller på lager, alt efter hvilken type dykkerkniv de foretrækker. Blandt andet forhandler vi smarte BCD foldeknive og IST dykkerknive med varierende bladlængde.

Blandt vores udvalg af knive finder du desuden forskellige knivsæg-typer, der hver især egner sig til forskellige formål. Nogle knive er endda udstyret med mere end en knivsæg.

Fælles for alle dykkerknivene er, at er tale om produkter i meget høj kvalitet. Dykkerknivene er fremstillet i stærke materialer, og er naturligvis designet til at tåle våde omgivelser. Se nærmere på vores udvalg i dykkerknive herunder.

Hvad end du er professionel dykker eller amatørdykker, er det vigtigt at have en kniv på sig – ikke nødvendigvis for undervandsjagtens skyld, nej for at kunne skære dig eller en dykkerkammerat fri for slanger og reb, der kan være farlige. Sidder man eksempelvis fast i sit eget udstyr, kan det være den eneste udvej at skære sig selv fri. Blandt udvalget af knive ovenfor finder du knive, der sikkert og uden tøven kan sikre dig imod disse farlige situationer, og som ikke er til gene for dig, når den ikke er i brug. Skulle du være i tvivl om, hvilken knivstype der passer til dig, kan du besøge os i butikken.