Før: 7.880,00 kr.

I alt: 7.595,00 kr. Inkl. moms

Spørgsmål til produktet?
Ring eller skriv og få hjælp til at vælge den rigtige vare.
Tlf: 40 88 28 66
Mail: info@dykker-butikken.dk

Dykker-Butikkes Nordic pakke - med indbygget GRATIS SSI Speciality diver certifikat

Med Dykker-Butikkens Nordic pakke vil du bliver klædt på til de danske farvande. Vi sørger for at du får tilegnet dig de nødvendige kompetencer, som er med til at maksimerer oplevelsen af vores dejlige dykkervande herhjemme. Endvidere vil føle dig overlegen på en evt. tur til rødehavet med 50 m sigt, når først du mestre at dykker ordentligt i Danmark. Nordiske dykkere bliver bredt anerkendt verden over, da vores farvande og kursusomgivelser, tit og ofte, kræver meget af dykkeren. 

Vi kommer her med vores bud på, hvad der bør tilegnes af kompetencer, for at blive en dygtig dykker i Danmark - og dermed sublim i mindre krævende omgivelser.

  • SSI Open Water
  • SSI Perfect Boyancy speciality
  • SSI Night and Limited visibility speciality 
  • SSI Drysuit speciality 

Vi anbefaler endvidere SSI Deep diver speciality som overbyginng, hvilket giver adgang til bl.a. nogle af vores bedste dykker-locations i Lillebælt. SSI Stress and Rescue er ydermere dit næste logiske skridt, på vejen til at blive en god og komfortabel dykker/makker.  

Denne samlede dykkerpakke vil gøre dig til Speciality diver i SSI regi. Du vil gennemgå 12 dyk og blive udstyret med 3 specialer. Herefter mangler du bare ét speciale mere og yderligere 12 dyk for at kunne kalde dig SSI Advance - som man IKKE må forvæksle med PADI advance. Denne pakke er efter vores vurdering langt mere kvalificerende.

SSI Master diver er ligeledes indefor rækkevidde efter denne dykkerpakke + ét speciale mere. Du mangler blot af have logget i alt 50 dyk og have ervhervet dig et Stress and Rescue speciality. Du kan altid høre meget mere om kursusstruktur i butikken, på vores hjemmeside eller på divessi.com.

Til alle smart-phones kan hentes Divessi appen - ganske gratis, som giver dig et super overblik over SSI's opbygning mm. Tjek den ud. 

Samlet pris for Dykker-Butikkens Nordic pakke: