Før: 699,00 kr.

I alt: 499,00 kr. Inkl. moms

Spørgsmål til produktet?
Ring eller skriv og få hjælp til at vælge den rigtige vare.
Tlf: 40 88 28 66
Mail: info@dykker-butikken.dk

Prøvedyk i pool

Dykning er FEDT! Men det kan også være en stor mundfuld at springe direkte i havet, derfor kan man med fordel prøve at dykke i svømmehallen først.

Der er mulighed for prøvedyk i svømmehallen alle lørdage hvor der også er Open Water Kurser. For at se datoer tjek kalenderen eller tryk her.

Sygdomsforsikring:

På alle vores dykkerkurser kan tegnes en forsikring der koster 10% af dykkerkursets pris. 
Forsikringen gælder hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, øreproblemer, arbejde eller lign.). 
Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12 mdr. frem), hvor der er plads. 
Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig dykkerkurset.

Læs mere om vores forsikring her.

Tilmeldingen til kurser og kursusdatoer er bindende og der ydes ingen refundering ved forhindret fremmøde eller lignende. Det er dog muligt at flytte kursus, hvis du har tegnet en forsikring samtidig med din tilmelding til kurset. Ved at tegne denne forsikring er du bedre stillet hvis du skulle være uheldig at bliver forhindret før eller under et kursus i at deltage på kurset. Forsikringen er ligesom tilmeldingen personlig og giver dig mulighed for at flytte kursus én gang. Du kan flytte kurset til et andet kursus på en senere eller tidligere dato (dog maks 12 mdr. frem), såfremt der er plads på det kursus du vælger at flytte til. Du kan kun flytte kurset eller dele af kurset én gang pr. tegnet forsikring. En evt. prisforskel skal betales hvis kurset er dyrere, men udbetales ikke hvis kurset er billigere. Pengene kan ikke betales retur på baggrund af forsikringen. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet og betalt samtidig med at du tilmelder dig kurset. Forsikringen er gyldig i et år fra den dato det oprindelig tilmeldte kursus startede.