I alt: 1.895,00 kr. Inkl. moms

Spørgsmål til produktet?
Ring eller skriv og få hjælp til at vælge den rigtige vare.
Tlf: 40 88 28 66
Mail: info@dykker-butikken.dk

SSI Referral

Hvad er et SSI Referral?  

 

SSI Referral er populært sagt et halvt dykker kursus. Det er en uddannelses from der er særdeles velegnet hvis du skal til udlandet og dykke. Her slipper du nemlig for at bruge dine ferie dage i et varmt teori lokale og dykke rundt i en pool under ferien.

For med SSI Referral program kan du nemlig tage teori og pool hjemme fra med en dansk instruktør, som sikre dig at du får alt det teoretiske og den indledende praktiske del på plads, inden du tager på ferie.

Dette betyder at du kun skal lave de spændende åbenvands dyk når du så ankommer på din ferie destination. Kurset kan afsluttes ved ALLE SSI's center i hele verden.

 

Dykker-Butikken har kontakter ved og omkring de førende dykker destinationer i verden.

Program for et SSI Refferal:

Fredag: 17-22.30 6 teori lektioner efterfulgt af afsluttende eksamen.

Lørdag 8.30-13.30 6 pool lektioner.

Pris for et SSI Refferal:

  • Grundpris: DKK. 1895
  • Obligatoriske Undervisningsmaterialer DKK. 599,- (Tilvælges ude til højre)

Valfrie tilløbsmuligheder for et dykkercertifikat:

  • Fysisk logbog (elektronisk logbog er inkluderet) 99,-
  • Fysisk Certifikat (elektronisk Certifikat er inkluderet) 99,-
  • Fysisk Teori bog (elektronisk Teoribog er inkluderet) 199,-
  • Udvidet online teorimaterialer og logbog (SSI diamond adgang) 99,-*


*Dette er et tilvalg som giver ekstra online og offline adgang til teorimateriale og online logbog i 2 år på op til tre enheder.

 

Sygdomsforsikring:

På alle vores dykkerkurser kan tegnes en forsikring der koster 10% af dykkerkursets pris.
Forsikringen gælder hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, øreproblemer, arbejde eller lign.).
Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12 mdr. frem), hvor der er plads.
Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig dykkerkurset.

Læs mere om vores forsikring her.

Tilmeldingen til kurser og kursusdatoer er bindende og der ydes ingen refundering ved forhindret fremmøde eller ikke bestået kurser. Det er dog muligt at flytte kursus, hvis du har tegnet en forsikring samtidig med din tilmelding til kurset. Ved at tegne denne forsikring er du bedre stillet hvid du skulle være uheldig at bliver forhindret før eller under et kursus i at deltage på kurset. Forsikringen er ligesom tilmeldingen personlig og giver dig mulighed for at flytte kursus én gang. Du kan flytte kurset til et andet kursus på en senere eller tidligere dato (dog maks 12 mdr. frem), såfremt der er plads på det kursus du vælger at flytte til. Du kan kun flytte kurset eller dele af kurset én gang pr. tegnet forsikring. En evt. prisforskel skal betales hvis kurset er dyrere, men udbetales ikke hvis kurset er billigere. Pengene kan ikke betales retur på baggrund af forsikringen. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet og betalt samtidig med at du tilmelder dig kurset. Forsikringen er gyldig i et år fra den dato det oprindelig tilmeldte kursus startede.