Kursus Materialer

Her på siden finder du kursus materialer til vores mange forskellige kurser.

De kurser, vi tilbyder her hos Dykker-Butikken.dk, kræver i mange tilfælde materiale, som du kan erhverve dig på denne side. De mange forskellige kursusmaterialer dækker over spændende emner lige fra sikkerhed til undervandsfotografi. Hvis du vil have mere ud af dine dykkerstunder, er det en god idé med kurser, og til kurserne er det vigtigt, at du får det bedste kursusmateriale. Nedenfor kan du browse vores kursusmateriale af høj kvalitet.

Vær opmærksom på at køb af kursusmateriale IKKE er en tilmelding til et givent kursus, tilmelding til kurser foregår under Kursuspriser

Der er mange former for dykning, som den gængse dykker ikke vil komme til at udforske. Vil du ikke være en af disse dykkere, der aldrig kommer til at opleve noget helt ekstraordinært spændende, skal du tilmelde dig et af vores kurser. Til disse kurser vil der ofte være kursusmaterialer, som du skal bruge til kurserne, og det er dem, du finder ovenfor. Hvis du er i tvivl om noget vedrørende vores mange forskellige typer kursusmateriale, kan du naturligvis besøge os i butikken, eller du kan kontakte os på e-mail eller telefon gennem denne hjemmeside. Læs desuden mere om alle de forskellige stykker kursusmateriale i produktbeskrivelserne i kataloget herover.