I alt: 15.000,00 kr. Inkl. moms

Spørgsmål til produktet?
Ring eller skriv og få hjælp til at vælge den rigtige vare.
Tlf: 40 88 28 66
Mail: info@dykker-butikken.dk

Bahamas

Tag med Dykker-Butikken til fantastiske Bahamas!

Turen er d. 21 til 28 oktober. 7 dages liveabord til 15.000,-

Skriv eller ring MEGET GERNE til os med spørgsmål til turen :)

Det er en underdrivelse at sige, at Bahamas kun er verdensberømte for haj dykning, der er så meget mere!

Bahamas er den tredje største koralrev-område i verden og dækker et stort 470.000 km2 område af Atlanterhavet.
Eksisterende af 700 øer og koralrev, kan man nemt forestille sig de mange forskellige dykkersteder: vrag, hule, blå huller og naturligvis hajer!

Meget sandsynligt, vil du komme i tæt på de følgende hajer (afhængigt af din valgte rejseplan): Caribbean reef hajer, citron haj, sygeplejerske haj, tyr haj, tiger shark, stor hammerhaj, og hvidtippet haj.
Der er meget få steder i verden, hvor du kan se så mange arter i et enkelt område.

Bahamas Liveaboard

Kan jeg dykke med Nitrox?
Ja. Alle Nitrox kvalificerede dykkere kan vælge at dykke med Nitrox for et ekstra gebyr.

Jeg er ikke Nitrox certificeret. Må jeg tage et nitrox kursus, mens om bord?
Vi har ikke på nuværende tidspunkt tilbyde nogen dykke kurser ombord på Bahamas Master. For dem der ønsker at tage et Nitrox certificering kursus anbefaler vi, hvis vores instruktøre er med på denne tur, ville han kunne give jer et certifikat, men gør dette hjemmefra i dykkerbutikken.

Hvad skal jeg tage med mig?
Liveaboard livsstil er afslappet og uformel. Væsentlige poster omfatter T-shirts, shorts, badetøj, lange bukser / sarong / lang nederdel, robust fodtøj til øen besøg og en varm jakke eller pullover til de køligere nætter. Toiletartikler er dog forudsat, bør gæsterne bringe enhver hårpleje eller personlige skønhedsprodukter de kræver, sammen med solcreme. Vi har et fuldt lager førstehjælpskasse om bord, men gæster skal medbringe nogen personlige receptpligtig medicin med dem (med lægeerklæring).

Har Bahamas Master har internet ombord?
På dette tidspunkt har vi ikke internet til rådighed om bord.

Kan jeg leje scuba udstyr, mens ombord?
Ja. Vi tilbyder Aqualung BCD, regulator, våddragt, maske / snorkel og finner til udlejning om bord. men dykkerbutikken lejer også udstyr fra danmark og det er meget billigere og serviceret. Skal jeg betale National Park gebyrer? Ja, vil du blive opdateret af disse når booking og før afgang.

Jeg rejser alene. Skal jeg betale et enkelt supplement eller kan jeg dele en hytte?
For enlige rejsende tilbyder vi 2 muligheder. Du kan vælge at have en hytte for dig selv, som vi opkræve et enkelt supplement på 100% af kabinen omkostninger. Men hvis du ønsker at dele en hytte, vil vi placere dig i en twin kabine med et medlem af samme køn. Vi har ikke blande hytter uden udtrykkelig tilladelse fra både gæster.

Skal jeg tilbringe en ekstra nat i Freeport begge sider af min liveaboard tur?
Vi anbefaler gæsterne tilbringe en ekstra nat 1 dag før krydstogt afgang, så du er veludhvilet før starten af krydstogtskibe. Udskibning i slutningen af krydstogtet vil være lige før 10:00. Hvis du ikke er tilbage i Bahamas for ekstra nætter efter dit krydstogt, skal du tillade masser af tid til overførsel til lufthavnen og til check-in.

Hvad er Master Liveaboards tilgang til haj fodring?
Selvom vi vil gøre brug af nogle smagsprøver for at tiltrække hajer, Master Liveaboards klæber til en 'no hånd-fodre politik'.

Behøver jeg dykke forsikring?
Ja. Alle dykkere, der rejser ombord på Bahamas Master skal sikre, at de er fuldt dækket for alle ulykker og nødsituationer dykning, herunder dækning for luft evakuering. Vi har også på det kraftigste råde vores gæster til at få omfattende rejseforsikring, der dækker mod uforudsete forsinkelser og potentielle mistede flyforbindelser. DAN udbyder disse forsikring