I alt: 2.500,00 kr. Inkl. moms

Spørgsmål til produktet?
Ring eller skriv og få hjælp til at vælge den rigtige vare.
Tlf: 40 88 28 66
Mail: info@dykker-butikken.dk

Island

Dyk i SilfraDyk mellem Planetens kontinental-plader i Galaksens klareste vand (+120m)Dykket vil føre dig igennem alle unikke Silfra's 4 højdepunkter: Big Crack, Silfra Hall, Silfra Cathedral og Silfra Lagoon. Du vil flyde igennem BigCrack, der er den snævreste del af Silfra, hvor du i bogstaveligste forstand dykker imellem to kontinenter. Når spalten bliver bredere, kommer du ud i den majestæstiske Silfra Hall. Tæt på åbingen til Thingvallavatn, kommer vi ind i Silfra Cathedral. Dykket afsluttes i Silfra Lagoon med dens nærmest uendelige sigtbarhed. Du bliver hentet på dit hotel i Reykjavik, og på turen til Thingvellir fortæller guiden om Silfra's og Thingvellir Nationalparks unikke geologiske og kulturelle historie.Før dyk får du en grundig briefing i brug af tørdragt og udstyr. Hvis du ikke har tørdragt-erfaring, anbefaler vi, at du lader dit første dyk på Island være i form af et tørdragt-kursus.Glem ikke at drikke lidt af vandet undervejs - der kan gå lang tid, før du smager så rent vand igen ;-)Efter dykket står den på varm chokolade og islandske småkager

Hvornår Hver dag hele året

Turen fås også som en snorkeltur, der gennemføres samtidigt, så dykkere kan deltage sammen med deres ikke dykkende familie og venner.

Deltagerkrav Have et dykkercertifikat ( Open Water Diver eller tilsvarende). mindst 18 år

Være i god fysisk form og i stand til at være i en tætsiddende tørdragt.

Tørdragterfaring anbefales.

Varighed6 - 8 timer.

Medbring Dit dykkercertifikat.Undertøj med lange ærmer og ben samt varme sokker (til at have på under tørdragten).Egnet tøj til at opholde dig udendørs ud fra dagens vejr.

2 dyk med guide i Silfra

 

Dykkerbutikken tilbyder KUN dyk ! fly og hotel skal du selv stå for, men ring til Søren han hjælper jer med ALT