Neopren sko og støvler

Her finder du vores udvalg af neopren sko og støvler i høj kvalitet.

Er man dykker, har man tit brug for noget der skytter mod vandets kulde. Neopren sko og støvler skytter mod kulden, samtidig med at de passer i de fleste dykkerfinner med hælrem. Vi fører også neopren støvler til tørdragten.

Udover at skytte mod kulde kan neopren sko, eller strandsko, være uundværlige for dem som går i vandet fra stranden. Skarpe sten, muslinger og andet i strandkanten, kan skære dine fødder. Med neopren sko og støvler slipper man for dette, samtidig med man holder sine fødder varme.

Vores store udvalg af forskellige neopren sko, støvler og sokker dækker ethvert behov, alle forskellige typer dykkere måtte have. Du kan nemlig få forskellige typer fodbeskyttelse lavet i det fantastiske neopren-materiale både med og uden sål. Med en kraftig sål i dine neopren sko eller støvler, er du fuldkommen beskyttet mod den farlige havbund. Har du barfodsfinner, som du fryser i, når du dykker i de lidt koldere sæsoner, kan du også investere i et par neopren sokker, der er ekstra tynde, og således kan bruges i dine finner. Disse neopren sokker kan beskytte mod kulde uden at genere dig, når du har finner på. Du kan blive klogere på neoprensko, støvler og sokker ovenfor eller i butikken.