Teknisk udstyr

Her på siden kan du finde vores store udvalg i teknisk udstyr til dykning. Uanset hvilken type teknisk dykkerudstyr du vælger herunder, så er der tale om et førsteklassesprodukt, som kan bruges igen og igen. Eksempler på hvad du kan finde herunder er blandt helium/oxygen analyzer og massevis af kvalitets harnesser samt meget andet. Se nærmere på vores store udvalg indenfor teknisk dykkerudstyr herunder.

Det tekniske udstyr hjælper dig både under og over vandet. Du kan eksempelvis bruge helium/oxygen analyzer til at tjekke, om iltbeholdningen i dine flasker er i orden, inden du hopper i vandet, og du kan bruge de mange harnesser til fastsurring af udstyr under vand.

Når du bevæger dig dybt under vandet, er det vigtigt, at du kan montere dit udstyr fast og sikkert, så det ikke sætter sig løs eller er til gene for dig på anden vis. Derfor har vi samlet teknisk udstyr, der blandt andet kan sikre dig, at du fastholder dine blylommer og andet udstyr. Føler du dig fortabt i vores store udvalg af teknisk udstyr ovenfor, er du hjerteligt velkommen til enten at kontakte os her på siden eller til at besøge os i den fysiske butik, der ligger i Åbyhøj, hvor vi med sikkerhed kan hjælpe dig af med dine problemer....

Tank strap

119,00 kr.