Bøjler

Dykkerudstyr der ikke tørrer ordentligt holder ikke længe. Derfor er det vigtigt, at det får lov at hænge og tørre ordentligt, efter det er blevet skyllet.

Der til kommer også at det er vigtigt at det hænger på det rette udstyr så neoprenen i våddragterne og manchetterne i tørdragten ikke revner.

For optimal tørring og pleje af dit dykkerudstyr, anbefaler vi dig at anskaffe dig bøjler, der er designet til at være så skånsomt mod neopren-materialet som muligt, og som er fremstillet således, at dragter og udstyr ikke lider overlast. Se udvalget af sådanne bøjler nedenfor.

Det nytter ikke noget at have godt udstyr, hvis man ikke passer på det. Desværre er der mange dykkere, der ikke er klar over, hvor vigtigt det er, at våd- og tørdragter såvel som andet udstyr hænges til tørre efter brug, og der er endnu færre, der benytter de rette bøjler. Vi har samlet et udvalg af bøjler til dig, der gerne vil have, at dine dragter og dit udstyr holder så længe som muligt, og det finder du ovenfor. Du kan købe bøjlerne direkte her på siden, eller du kan komme ned i vores butik og konsultere vores meget kyndige personale, som kan vise dig, hvordan du hænger dit dykkerudstyr rigtigt op.