Lim og Silikone

Under et dyk er det vigtigt altid at kunne få fat i manometer, octopus, computer, bøje eller lignende. Det er også vigtige at tingene ikke hænger og slæber hen ad bunden, både for udstyrets og korallernes skyld.

Derfor er det bestemt en god ide at sikre udstyret på din BCD så er det altid lige ved hånden og det ødelægges ikke.

På siden her finder du vores udvalg af diverse former for montering i form af clips, kroge og beskyttelse. Vores udvalg er bredt, og alle produkterne er af høj kvalitet. Desuden forhandles alle produkterne til lave og yderst fornuftige priser.

Under vandet kan der være stor risiko for, at man mister sine løse redskaber, og derfor har vi på denne side samlet alle vores clips og kroge, der kan fastmontere disse, så du altid har dem inden for rækkevidde. Her hos Dykker-Butikken.dk har vi stor erfaring inden for alle former for dykkerudstyr, og derfor har vi udvalgt de bedste former for clips, kroge og beskyttelse på markedet. Hvad end du er på udkig efter karabinhager til fastmontering, redskabsholdere eller dry boxes til tør opbevaring af ting, kan du finde det på denne side. Desuden yder vi rådgivning og vejledning i vores butik, så kom forbi, hvis du er i tvivl om noget.