Værktøj & Løsdele

Det er altid vigtigt at kunne udskifte løsdele inden og efter et dyk, og derfor har vi samlet forskellige former for værktøj og løsdele, så du altid kan have det rette værktøj lige ved hånden, når du har allermest brug for det.

Her på siden finder du desuden kompakte løsninger på et samlet værktøjssæt der indeholder de mest nødvendige dele, der skal bruges til at udskifte og reparere alt dykker udstyr. Uanset hvilken type værktøj, du skal bruge, finder du det blandt vores udvalg af værktøj herunder – hvad end du har behov for værktøjssæt, multitools eller løsdele.

Som dykker er det praktisk at kunne varetage og reparere sit eget udstyr. Her hos Dykker-Butikken.dk gør vi det muligt for dig med vores udvalg af værktøj i komplette sæt eller i form af multitools. På vores hjemmeside kan du købe disse og få dem tilsendt, men du kan naturligvis også komme ned i butikken og høre mere om værktøjet, deres anvendelsesmuligheder og andet. Har du udstyr, der er gået i stykker, er du selvfølgelig også velkommen til at spørge i butikken om, hvilket værktøj der skal bruges, for at få det repareret. Se hele udvalget ovenfor eller kom ned i butikken på Silkeborgvej i Åbyhøj.