Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Dragter

Her på siden finder du vores udvalg i dykkerdrager til UV jagt. Dragterne er alle fremstillet i holdbare og fleksible materialer, som sikrer, at man har stor mobilitet under dykning. Samtidigt fås mange af vores dykkerdragter til jagt i camouflage materialer, som gør det ganske nemt, at komme helt tæt på byttet. Det er vigtigt at man tager dragterne på, når de er våde med smøremiddel. På den måde påfører man ingen skade på neoprenen. Vi anbefaler, at man påfører dragten med Neo Slix. 

TJEK din størrelse på Cressi dragter her : 

TJEK din størrelse på Seac dragter her:

Dykker-Butikken.dk har altid specialiseret sig i undervandsjagt, og derfor ved vi, at det er vigtigt at benytte dragter, der er beregnet til undervandsjagt, hvis du vil have et godt resultat. Med de smarte camouflagedragter til undervandsjagt får du en bedre jagt, og det kan forbedre hele undervandsjagt-turen. Ovenfor finder du alle vores dragter, der er beregnet til undervandsjagt. Dragterne til undervandsjagt skiller sig ud fra våd- og tørdragterne, idet de ofte er todelt, og du kan altså købe over- og underdele af dragterne separat. Læs mere om dragterne ovenfor og køb de bedste produkter til undervandsjagt fra denne side.

Læs mere...
Billede af Neo Slix

Neo Slix

DKK 95,00

Hvis du har problemer få din våddragt på, kan du prøve dette Neo Slix smøringsmiddel.

Billede af Mirazyme lugtfjerner

Mirazyme lugtfjerner

DKK 129,00

Alt dykker- og jagtudstyr kommer til at lugte over tid, hvis det pakkes ned når det er fugtigt eller ikke rengøres korrekt. Med en lugtfjerner, kan man fjerne denne lugt.

Billede af Cressi Apnea 7mm

Cressi Apnea 7mm

DKK 1449,00

En teknisk to-delt UV-jagt dragt af høj kvalitet. Neoprenen er varmeisolerende og fastholder en høj grad af fleksibilitet.

Billede af Salvimar WET DROP 5.5 MM

Salvimar WET DROP 5.5 MM

DKK 1499,00

5. 5 mm. 2-delt Salvimar Wet drop open cell våddragt i fantastisk slidstærkt og strækbart neopren. Utrolig velegnet til undervandsjagt og fridykning.

Billede af Cressi Tracina 5mm

Cressi Tracina 5mm

DKK 1699,00

En eksklusiv våddragt fra Cressi med camouflage Mørk Digital Specter Pat, som gør det svært for byttet at skildre dykkeren fra baggrunden. Dragten er to-delt med en highwaist underdel med Powertex forstærkning på knæene. Jakken er forret og har forstærkning på brystet. Dragten er 5mm med ekstra blødt open cell neopren, som gør dragten varm og behagelig.

Billede af Salvimar 7mm Wet Drop Cell

Salvimar 7mm Wet Drop Cell

DKK 1799,00

7 mm. 2-delt Salvimar Wet drop open cell våddragt i fantastisk slidstærkt og strækbart neopren. Utrolig velegnet til undervandsjagt og fridykning.

Billede af Cressi Tracina 7mm

Cressi Tracina 7mm

DKK 1875,00

En eksklusiv våddragt fra Cressi med camouflage Mørk Digital Specter Pat, som gør det svært for byttet at skildre dykkeren fra baggrunden.

Billede af Seac RaceFlex Comfort 7mm

Seac RaceFlex Comfort 7mm

DKK 1979,00

Seac RaceFlex Comfort er den nye ultra solide og slidstærke jagt-dragt fra den Italianske producent Seac.

Billede af Epsealon Shadow 7/5

Epsealon Shadow 7/5

DKK 2199,00

En varm og funktionel våddragt af høj kvalitet, der er meget populær blandt undervandsjægere.

Billede af Epsealon Green Fusion 5mm

Epsealon Green Fusion 5mm

DKK 2299,00

Med green fusion får du en perfekt dragt til forår og sommer. Dragten er lavet i grøn camo, som er skræddersyet til de danske forhold. Dragten er fremstillet af Yamamoto®039 neopren, hvilket er et smidigt naturmateriale, der giver den kvalitetsbevidste uv-jæger en solid dragt med en høj grad af bevægelsesfrihed.

Billede af Cressi Scorfano 7mm

Cressi Scorfano 7mm

DKK 2299,00

Denne 7mm dragt er en top model fra Cressi, som sikrer minimal vandgennemstrømning og lang levetid.

Billede af Seac Diana dame våddragt

Seac Diana dame våddragt

DKK 2499,00

Seac Diana er en to-delt neoprendragt special designet til damer. Dragten er med Open-Cell, med ladeplade på brystet og bæver-hale lukning med enkel clips. Dragten leveres med 7mm top og 5mm bund for øget bevægelighed.

Billede af Salvimar Blend 7/5,5mm

Salvimar Blend 7/5,5mm

DKK 2499,00

Super lækker og stilfuld top-dragt fra Salvimar, der egnes godt til de danske forhold i både stil, farve og tykkelse!

Billede af Cressi Tecnica 7mm

Cressi Tecnica 7mm

DKK 2500,00

Fleksibel våddragt med longjohn underdel, forstærninger på albuer og knæ samt ladeplade. Dragten er lavet i metallite og er lettere at komme i, end en open cell dragt.

Billede af Frivannsliv Optimal EVO2 7mm

Frivannsliv Optimal EVO2 7mm

DKK 2699,00

Optimal EVO2 er norske Frivannslivs bud på en dragt, der er perfekt til de nordiske forhold.

Billede af Salvimar Nebula Green 7,5mm

Salvimar Nebula Green 7,5mm

DKK 3999,00

Den Italianske fabrikant Salvimar er verdenskendt for deres uv-udstyr i høj kvalitet, og Nebula dragten er bestemt ingen undtagelse! Dragten er en to-delt og er fremstillet af Yamamoto 39-neopren. Yamamoto er noget af det lækreste neopren der er at finde på markedet, og er af udsøgt kvalitet!

back to top