Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Dykkerkurser

Hos Dykker-butikken tilbyder vi kurser i mange forskellige kategorier. Alt fra begynderkurser til professionelt nivau. 

Læs mere...
Billede af Prøvedyk i pool

Prøvedyk i pool

DKK 749,00

Dykning er fedt! Men det kan også være en stor mundfuld at springe direkte i havet, derfor kan man med fordel prøve at dykke i svømmehallen først.

Billede af Prøvedyk i havet

Prøvedyk i havet

DKK 749,00

Dykning er fedt! Men det kan også være en stor mundfuld at springe direkte i havet, derfor kan man med fordel prøve at dykke i havet, på lavt vand og under lette forhold. På den måde kan du finde ud af, om dykning er for dig.

Billede af Scuba Skill update

Scuba Skill update

DKK 799,00

Er det mere end 6 måneder siden du har dykket? Hvis svaret er ja, så er et genopfriskningskursus det helt rigtige valg. På kurset vil være hjælpe dig med at komme igang igen, så du kan føle dig tryg.

Billede af SSI Undervands fotografi kursus

SSI Undervands fotografi kursus

DKK 949,00

Med et SSI Undervans fotografi kursus lære du alt, hvad du skal vide om undervands fotografering.

Billede af SSI Enriched Air Nitrox Diver 40

SSI Enriched Air Nitrox Diver 40

DKK 949,00

Nitrox giver dig muligheden for en længere bundtid, så du har længere tid ved en bestemt dybde. Dette betyder at din oplevelse af, for eksempel, vraget på de 25-30 meter bliver lidt længere. Det kræver mere planlægning og forberedelse at dykke med Nitrox og derfor er et Nitrox kursus nødvendig hvis du vil dykke med Nitrox.

Billede af SSI Dry Suit Diving

SSI Dry Suit Diving

DKK 949,00

Tørdragts kurset er et 'must have' når du dykker i dele af verden hvor vandet ikke altid er 30 grader varmt.

Billede af React right

React right

DKK 995,00

REACT RIGHT er SSI's førstehjælpsprogram. hvor du lærer om førstehjælp, hjerte/lunge-redning, hjertestarter og oxygenbrug ved dykkeulykker.

Billede af SSI Navigation Speciality

SSI Navigation Speciality

DKK 995,00

På Dykker-Butikkens SSI navigationskurset vil du både lære at navigere efter kompas og hvordan man opnår naturlige navigationsfædigheder.

Billede af SSI Search and Recovery - Søg og hæv

SSI Search and Recovery - Søg og hæv

DKK 995,00

Dykker-Butikken tilbyder SEARCH AND RECOVERY speciality, hvor du vil lære at udføre forskellige søgemønstre ved hjælp af reb og kompas, samt at planlægge eftersøgnings- og bjærgningsoperationer i et team.

Billede af SSI Wreck Diving Speciality

SSI Wreck Diving Speciality

DKK 995,00

Hos Dykker-Butikken er vi af den opfattelse, at dykning på vrag er noget af det mest spændende inde for dykningen, men der er også nogle potentielle risici forbundet hermed. Med den rigtige uddannelse, bliver WRECK DIVING til store eventyr.

Billede af SSI Science Of Diving Speciality

SSI Science Of Diving Speciality

DKK 995,00

SCIENCE OF DIVING kurset gennemgår detaljeret alle områder af dykkerteorien på en let forståelig måde: Fysik, fysiologi, dekompressionsteori, dykkerudstyr og livet under overfladen.

Billede af SSI Night Limited Visibility

SSI Night Limited Visibility

DKK 995,00

Når man dykker om natten vil en helt anden undervands verden åbne sig for dig og det er helt utrolig følelse at opdage hvilke mysterier der gemmer sig under overfladen når solen er gået ned

Billede af SSI Waves, Tides and Currents Speciality - Strømdykning

SSI Waves, Tides and Currents Speciality - Strømdykning

DKK 995,00

Alle, der ønsker at dykke på de bedste steder, bør forstå og vide hvordan man håndterer vandets bevægelser.

Billede af Scuba Skill update delux

Scuba Skill update delux

DKK 999,00

Er det mere end 6 måneder siden du har dykket, skal du have et genopfrisknings kursus, du skal have styr på din øvelser,så du trygt og sikker kan dykke rundt og opleve de fantastiske oplevelser der venter under vandet. På dette kursus gennemgår vi alle øvelser fra open water kurset.

Billede af SSI Enriched Air Nitrox Diver 32

SSI Enriched Air Nitrox Diver 32

DKK 999,00

SSI Speciality Kursus 32%

Billede af SSI Perfect Buoyancy

SSI Perfect Buoyancy

DKK 1295,00

Det anbefaler virkeligt, at man forbedrer sine færdigheder i opdriftskontrol. Alle dykkere, der ønsker at forbedre deres dykkefærdigheder og på samme tid ønsker aktivt at beskytte miljøet, burde tage et PERFECT BUOYANCY kursus.

Billede af Deep Diving

Deep Diving

DKK 1495,00

Det dybe hav er fascinerende og spændende og kan udforskes på sikkert vis - man behøver bare den rigtige viden og de rigtige færdigheder.

Billede af SSI Advanced Adventurer

SSI Advanced Adventurer

DKK 1800,00

Dykker-Butikkens SSI Advanced Adventurer program er lavet, for at du kan afprøve en række specialkurser, inden du går i gang med de fulde specialkurser. Det er en fantastisk måde at opleve, hvad videregående uddannelse handler om, og hvor værdifuldt det kan være for dine fremtidige dykkereventyr.

Billede af SSI Referral

SSI Referral

DKK 1895,00

SSI Referral er populært sagt et halvt dykker kursus. Det er en uddannelses from der er særdeles velegnet hvis du skal til udlandet og dykke. Her slipper du nemlig for at bruge dine ferie dage i et varmt teori lokale og dykke rundt i en pool under ferien.

Billede af Deep & Nitrox kombi

Deep & Nitrox kombi

DKK 2151,00

Kombinér et Deep Diving kursus med et Nitrox Diver kursus, og du får adgang til at dykke til hele 40 meters dybde, samtidig med at du får mulighed for, at få en længere bundtid ved en bestemt dybde.

Billede af SSI Open Water Diver (begynder kursus)

SSI Open Water Diver (begynder kursus)

DKK 2890,00

Drømmen om at dykke, starter med et SSI Open Water Diver certifikat.
Efter at have gennemført et SSI Open Water Kursus, kan du med dit nyerhvervet internationale SSI certifikat leje udstyr, og deltage på dykker ture til 18 meter i hele verden. Der udover giver et SSI open water kursus adgang til alle videregående uddannelser, så du for eksempel kan lære at udforske spændende vrag, dykke under is, dykke med tørdragt og/eller dykke til større dybder.

Billede af SSI Diver Stress and Rescue

SSI Diver Stress and Rescue

DKK 2995,00

Stress situationer er den primære årsag til nødsituationer og dykker ulykker. Diver Stress and Rescue kurset lære dig at undgå, genkende og løse problemer i overfladen og under vandet. Enhver dykker med respekt for sig selv og sine dykker kammerater har taget et Diver Stress and Rescue certifikat.

Billede af DDI Pro kursus

DDI Pro kursus

DKK 4000,00

Dette kursus giver dig færdigheder, øvelser og teori til at guide og uddanne handicappede til at kunne dykke.

Billede af Advanced Open Water Diver - handicap

Advanced Open Water Diver - handicap

DKK 4000,00

Med et Advanced Open Water handicap dykkerkursus, har du mulighed for at blive en selvstændig dykker med erfaring i dybde- og navigationsdyk.

Billede af SSI Open Water & SSI Advanced Adventurer

SSI Open Water & SSI Advanced Adventurer

DKK 4202,00

I vores kombi-pakke med Advanced og Open Water vil du blive en rigtig dygtig dykker igennem ét forløb. Ud over grundkurset OPW, som vil tage dig til 18 meter, får du også muligheden for at lærer om dybde, hvordan man ligger i vandet og meget meget mere. Læs mere om Advanced og Open Water nedenfor.

Billede af SSI Dive Control Specialist

SSI Dive Control Specialist

DKK 4900,00

Her kan du tilmelde dig vores Dive Control Specialist-krsus. Efter dette kursus kan du nu afholde Scuba Skills Update, Snorkeling og Try Scuba i pool. Hvis du ønsker det, kan du også vælge at blive opgraderet til Training Specialist.

Billede af Assistant Diver - handicap

Assistant Diver - handicap

DKK 6000,00

Med et Assistent Diver handicap kursus, certificerer du dig til at assistere handicap dykkere både under vandet og i overfladen.

Billede af Instruktør Kursus - Handicap

Instruktør Kursus - Handicap

DKK 6000,00

Bliv handicap dykkerinstruktør, og bliv en del handicap dykkerverdenen. Som certificeret DDI instruktør fungerer du som et Pro medlem til at dykke med niveau 2 og 3 dykkere.

Billede af SSI Instruktør kursus - eksl. materialer

SSI Instruktør kursus - eksl. materialer

DKK 8500,00

Ønsker du at have dit kontor på havets bund? Så skal du være SSI dykker-instruktør!

back to top