Paralenz

Er du på udkig efter et dykkerkamera – måske endda et Paralenz kamera – så er du havnet det helt rette sted. Her på siden sælger vi nemlig udstyr fra Paralenz, der gør dykkeroplevelsen endnu større. 

Paralenz kamera 

Det kan være svært at rumme, gemme og erindre de mange smukke oplevelser, der gemmer sig under vandet. Dette bliver meget nemmere med et dykkerkamera - og så kan du genopleve de vilde dyk igen og igen. Kig webshoppen igennem, og mærk den passion, som blev Dykker-butikkens indehavers levevej.

Her på siden finder du også en udvidelig stang til dit Paralenz kamera, så du kan optage dig selv, dine venner, imens du eller I dykker. Find også en justerbar mount, som kan monteres på siden af din dykkermaske. Udvalget af gear til din dykkeroplevelse er stort, kig dig godt omkring på siden, og find dit næste dykkerkamera – måske fra Paralenz. 

Med mottoet ”Hvis du kan trække vejret, kan du dykke” er vores fysiske butik og online domæne mange danskeres foretrukne, når de skal finde dykkerudstyr af høj kvalitet. Vi er desuden Danmarks førende handicap-dykkercenter, og vi råder over kvalificerede guider og instruktører indenfor handicap-dykning. I Dykker-butikken er vi stolte af at kunne give mange mennesker den fantastiske mulighed, det er at dykke! 

 

Læs mere...
Billede af Paralenz mount
DKK 249,00
Se produkt
Billede af Paralenz Kugle Mount
DKK 249,00
Se produkt
Billede af Paralenz Justerbart Maske Mount
DKK 299,00
Se produkt
Billede af MICRO SD-CARD 64GB
DKK 349,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud