Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Harpuner

Her på siden finder du vores store udvalg i harpuner til UV jagt. Vi har altid mange forskellige typer harpuner på lager, i mange forskellige størrelser og prislejer. Du vil således kunne finde harpuner i priser der starter på små 500 kroner, og løber helt op til et par tusind. Præcist hvilken type harpun man bør vælge, når man skal på undervandsjagt varierer naturligvis alt efter hvor seriøs man er omkring jagten osv. Skulle du have spørgsmål omkring hvilken harpun til undervandsjagt du bør vælge, er du mere end velkommen til at rette henvendelse. Vi har stor erfaring omkring brug og valg af harpuner til undervandsjagt, og yder gerne råd og vejledning.

Da det netop er undervandsjagt, der er vores helt store speciale her hos Dykker-Butikken.dk, har vi samlet et udvalg af udstyr til dette formål, der er af sublim kvalitet, og som har den helt perfekte balance mellem funktionalitet, kvalitet og pris. Vores kyndige personale har stor erfaring inden for undervandsjagt, og de kan hjælpe dig med at udvælge den rette type harpun. Hvad end du har tænkt dig at dyrke undervandsjagt som en hobby eller som en mere seriøs sport, har vi de rette stykker udstyr til dig her på siden, og ovenfor i vores udvalg af harpuner kan du finde lige præcis det udstyr, der passer til dig og din egen undervandsjagt.

Læs mere...
Billede af Seapro harpun S

Seapro harpun S

DKK 349,00

Seapro S 75 er en aluminiums harpun udført med et enkelt og robust plasthåndtag hvilket er nemt at rengøre og vedligeholde. Spyddet på harpunen er med udskiftelig spids, så du ikke behøver at skifte hele spyddet hvis uheldet er ude og spidsen bliver ødelagt.

Billede af Salvimar Intruder Drop

Salvimar Intruder Drop

DKK 399,00

Ønsker du en helt simpelt og billig harpun der rent faktisk virker? Så er det her harpunen for dig. Salvimar Intruder harpunen er godt skåret og er lavet kun med de nødvendige features man ønsker i en harpun.

Billede af Imersion Challenger pro

Imersion Challenger pro

DKK 495,00

Imersion Challenger pro er en super budget harpun, som lever fuldt op til Imersions høje kvalitets krav. Harpunen kommer 4 forskellige længder, 50 cm, 60 cm 75 cm og 90 cm- så den kan opfylde alles behov om det så er en lille mole harpun eller en harpun til ørred man søger.

Billede af Seapro harpun P

Seapro harpun P

DKK 639,00

Dette er harpunen til begynderen, der vil have et kvalitets produkt men samtidig vil holde prisen på sit første grej nede. Seapro P60 er en gennemført harpun udført i aluminium med et lækkert vinklet gummibelagt håndtag, det gør den nem at holde ved selv med tykke handsker.

Billede af Seac Sting

Seac Sting

DKK 645,00

Kraftig elastikharpun fra seac med håndtag i nylon, aftrækker i Delrin. Alle metaldele på harpunen er udført i rustfritstål. Spydet kan monteres med mange forskellige spydspidser. Harpunen egner sig godt til begynderen der ønsker sig en slidstærk harpun!

Billede af Salvimar Voodoo - 75cm

Salvimar Voodoo - 75cm

DKK 895,00

Salvimar er kendt for at producerer kvalitetsgrej til uv-jagt. Med denne fantastiske harpun har de lavet et lille mesterværk. Voodoo harpunen kommer med en lidt længere elastik, hvilket gøre den nem at lade. En robust og nem harpun, som er velegnet til begyndere og let øvede. Hen ad vejen kan du fx opgradere med en tykkere elastik.

Billede af Seac Bolt

Seac Bolt

DKK 899,00

Løbet på Seac Sub Bolt harpunerne er fremstillet i en aluminiumslegering, der er korrosionsbestandig. Håndtaget er monteret, så selv løbet er en naturlig forlængelse af dette og ikke som normalt et rør placeret oven på håndtaget. Håndtagets placering sikrer den optimale sigtelinie i en naturlig forlængelse af din hånd og arm. Alle aftrækkerdele er udført i laserskåret rustfrit stål, der er behandlet antifriktion behandlet.

Billede af Salvimar PredaTHOR

Salvimar PredaTHOR

DKK 899,00

Denne nye trykslufts harpun fra Salvimar er det seneste skud på stammen af kvalitets produkter, til en meget fornuftigt pris som Salvimar har introduceret.

Billede af Epsealon Exium G2

Epsealon Exium G2

DKK 1199,00

Dette er en ekstremt multifunktionel harpun, hvor kraft, ergonomi og præcision er i fokus.

Billede af Epsealon Stinger Harpun

Epsealon Stinger Harpun

DKK 1299,00

Epsealon Stinger Harpunen er den perfekte harpun til nybegynderen, der ønsker en prisvenlig harpun uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Billede af Seac Mamba Kama 75

Seac Mamba Kama 75

DKK 1299,00

Løb med 28 mm cirkulært tværsnit fremstillet af ekstruderet aluminium Series 6060 Anticorodal med rib nedenunder og særlig unik Kama camouflage finish.

Billede af Imersion Triax carbone structure length 75

Imersion Triax carbone structure length 75

DKK 1395,00

Harpunen er udviklet så den er kompatibel med både 18mm og 20 mm elastikker. Konceptet er designet og udviklet af Imersion, således det opfylder alle uv-jægeres behov. Grebet har et anatomisk design og tilbyder variable positioner fra 90 til 170 grader. Dette patenterede system giver nemme justeringer, der kan udføres i vand.

Billede af Salvimar Steel 75

Salvimar Steel 75

DKK 1399,00

Perfekt til den danske all-round jager, der ønsker en harpun med præcision og kraft der matcher prisen.

Billede af Salvimar METAL harpun 75-95

Salvimar METAL harpun 75-95

DKK 1599,00

Denne kvalitetsharpun er alsidig og passer perfekt til alle typer undervandsjagt med den erfarne undervandsjæger.

Billede af Imersion Concept Carbone

Imersion Concept Carbone

DKK 1695,00

Super lækker carbon harpun fra Imersion, kommer fuldt udstyret med line og hjul.

Billede af Rob Allen Mahi Carbon Rail Gun

Rob Allen Mahi Carbon Rail Gun

DKK 1795,00

En harpun af god kvalitet, som er perfekt egnet til både begyndere og erfarne undervandsjægere.

Billede af Seac Ocean Fire 75

Seac Ocean Fire 75

DKK 1895,00

Seac Ocean Fire er en brændende stærk harpun. Harpunen er lavet i solide materialer og levere et stabilt og præcist skud. Alle aftrækker dele er udført i aluminium hvilket forlænger levetiden på produktet. Harpunen bliver leveret med 2 kraftige 16mm elastikker, sharkfin spyd og dyneema elastikker. OBS: Leveringstid 3-5 hverdage.

Billede af Frivannsliv 7mm Optimal Evo

Frivannsliv 7mm Optimal Evo

DKK 2199,00

Med en enorm kraft og rækkevidde, er den perfekt til UV-jagt rejser til fx Norge. Denne harpun har 2x16mm elastikker der virkelig giver den kraft, hvilket er nødvendigt for at kunne fange de rigtig store fisk.

Billede af Zen Træ Harpun

Zen Træ Harpun

DKK 2999,00

Zen serien er skabt ved brug af fin kvalitet Myanmar Teak tømmer, harpunen er udformet til at være manøvredygtig under vandet. Kommer i længder af 90/100cm og både med single og double elastik.

Billede af Salvimar Sapiens Voodoo Carbon - 85cm

Salvimar Sapiens Voodoo Carbon - 85cm

DKK 2999,00

Salvimar har lavet et fint pletskud med deres Voodoo harpuner. Harpunerne er designet med ergonomi, kvalitet og performance for øje. Sapiens Carbon harpunen er, som navnet antyder, lavet af ét stykke carbon.

Billede af Salvimar Carbon Sapiens 85

Salvimar Carbon Sapiens 85

DKK 3299,00

En kulfiber harpun i allerhøjeste kvalitet. Til jægeren der ikke går på kompromis med udstyret.

back to top