Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Film og Bøger

Interesseret i at lære mere om UV jagt inden du kommer i vandet? Så kig nærmere herunder. Vi har samlet et bredt udvalg af lærerige film om UV jagt, hvor eksperter kommer med gode råd og tips. Vi udbyder både film om UV jagt der underviser i grundlæggende teknikker, samt videoer om hvordan man fanger de helt store fisk.

Vores udvalg af film indeholder blandt andet de to instruktionsfilm, som er produceret af OmerSub, der er en af de største leverandører af dykkerudstyr inden for enhver kategori, og som har stor ekspertise inden for undervandsjagt især. Disse to film kan lære dig utroligt meget, og det er en god idé at se dem igennem, inden du selv drager på undervandsjagt. Du finder desuden også en film om det danske undervandsliv, som er filmet rundt omkring i de danske farvande – både i Jylland og på Sjælland. Vi anbefaler alle vores undervandsjægere at gennemse instruktionsvideoerne, og vi forhandler dem til lave priser her på siden, så der er ingen undskyldning for ikke at få dem set.

Læs mere...
Billede af Hold Vejret - Bogen om Fridykning

Hold Vejret - Bogen om Fridykning

DKK 349,00

Når man fridykker er det vigtigt, at tillære sig viden om vejtrækning, snorkling og fysiologi for, at gøre det så sikkert og effektivt som muligt.

back to top