Dykkerflasker og ventiler

Nedenfor kan du se vores store udvalg i dykkerflasker og dykkerventiler. Vi har allieret os med det tyske mærke BtS DIR Systems, i jagten på det bedst mulige dykkerudstyr. BtS DIR Systems har vunden både anerkendelse og ros for deres dykkerflasker og dykkerventiler, som er fremstillet i en kvalitet som man ganske simpelt ikke kan slå.

BtS DIR Systems dykkerflasker og dykkerventiler er ekstremt solide, brugervenlige og ikke mindst pålidelige. Som det altid er tilfældet med dykkerudstyr, så er det især sidstnævnte ting, som især er vigtigt ved dykkerflasker og dykkerventiler. Hvis man skal kunne nyde sine dykkerture fuldt ud, så skal man kunne stole på sit udstyr. Og netop dette, er et af de kendetegnende træk ved BtS DIR Systems dykkerflasker og dykkerventiler.

Udvalget af dykkerflasker og ventiler er meget stort, og det appellerer til et bredt spektrum af forskellige typer dykkere, for som med meget andet dykkerudstyr gælder der for flasker og ventiler, at der findes udstyr egnet til bestemte dykningsformer. Du bør altså udvælge dine dykkerflasker og –ventiler efter hvor dybe dine dyk er, hvor lange dine dyk er, og hvor meget oppakning du kan slæbe på. Når du har overvejet disse ting, kan du udvælge dig en dykkerflaske og tilhørende ventiler. Glem ej den livsreddende ekstraflaske, som i værst tænkelige tilfælde kan blive nødvendig, hvis du uventet skulle løbe tør for luft!...

Flaske net

95,00 kr.


...

HOSE SWIVEL

295,00 kr.