Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Dykkerkurser

Hos Dykker-butikken tilbyder vi mange forskellige dykkerkurser uanset erfaringsniveau. Vi usteder alt fra Open Water dykkercertifikat til nybegyndere til helt tekniske kurser for erfarne dykkere. Vores dygtige og professionelle instruktører har lang erfaring med at uddanne dykkere i alle niveauer.

Billede af SSI Undervands fotografi kursus

SSI Undervands fotografi kursus

DKK 949,00

Med et SSI Undervans fotografi kursus lære du alt, hvad du skal vide om undervands fotografering.

Billede af SSI Enriched Air Nitrox Diver 40

SSI Enriched Air Nitrox Diver 40

DKK 949,00

Nitrox giver dig muligheden for en længere bundtid, så du har længere tid ved en bestemt dybde. Dette betyder at din oplevelse af, for eksempel, vraget på de 25-30 meter bliver lidt længere. Det kræver mere planlægning og forberedelse at dykke med Nitrox og derfor er et Nitrox kursus nødvendig hvis du vil dykke med Nitrox.

Billede af SSI Dry Suit Diving

SSI Dry Suit Diving

DKK 949,00

Tørdragts kurset er et 'must have' når du dykker i dele af verden hvor vandet ikke altid er 30 grader varmt.

Billede af React right

React right

DKK 995,00

REACT RIGHT er SSI's førstehjælpsprogram. hvor du lærer om førstehjælp, hjerte/lunge-redning, hjertestarter og oxygenbrug ved dykkeulykker.

Billede af SSI Wreck Diving Speciality

SSI Wreck Diving Speciality

DKK 995,00

Hos Dykker-Butikken er vi af den opfattelse, at dykning på vrag er noget af det mest spændende inde for dykningen, men der er også nogle potentielle risici forbundet hermed. Med den rigtige uddannelse, bliver WRECK DIVING til store eventyr.

Billede af SSI Science Of Diving Speciality

SSI Science Of Diving Speciality

DKK 995,00

SCIENCE OF DIVING kurset gennemgår detaljeret alle områder af dykkerteorien på en let forståelig måde: Fysik, fysiologi, dekompressionsteori, dykkerudstyr og livet under overfladen.

Billede af SSI Night Limited Visibility

SSI Night Limited Visibility

DKK 995,00

Når man dykker om natten vil en helt anden undervands verden åbne sig for dig og det er helt utrolig følelse at opdage hvilke mysterier der gemmer sig under overfladen når solen er gået ned

Billede af Deep Diving

Deep Diving

DKK 1495,00

Det dybe hav er fascinerende og spændende og kan udforskes på sikkert vis - man behøver bare den rigtige viden og de rigtige færdigheder.

Billede af SSI Open Water Diver (begynder kursus)

SSI Open Water Diver (begynder kursus)

DKK 2890,00

Drømmen om at dykke, starter med et SSI Open Water Diver certifikat.
Efter at have gennemført et SSI Open Water Kursus, kan du med dit nyerhvervet internationale SSI certifikat leje udstyr, og deltage på dykker ture til 18 meter i hele verden. Der udover giver et SSI open water kursus adgang til alle videregående uddannelser, så du for eksempel kan lære at udforske spændende vrag, dykke under is, dykke med tørdragt og/eller dykke til større dybder.

Billede af SSI Diver Stress and Rescue

SSI Diver Stress and Rescue

DKK 2995,00

Stress situationer er den primære årsag til nødsituationer og dykker ulykker. Diver Stress and Rescue kurset lære dig at undgå, genkende og løse problemer i overfladen og under vandet. Enhver dykker med respekt for sig selv og sine dykker kammerater har taget et Diver Stress and Rescue certifikat.

back to top