Dykkerure

Søger du et funktionelt dykkerur i god kvalitet, som du kan have med dig under vandoverfladen?

Et dykkerur lægger sig på listen over det nødvendige udstyr, du skal have med dig på dykkertur. På denne side finder du et bredt udvalg af dykkerure; blandt andet ure fra anerkendte mærker som OmerSub og Sporasub. 

Stort udvalg dykkerure

Hos Dykker-butikken.dk er vi leveringsdygtige i bred produktkategori under overskriften dykning og undervandsjagt. Vi tilbyder kvalitetsprodukter ned til mindste detalje, som optimerer enhver vandaktivitet. Det samme gælder for vores velvalgte sortiment af dykkerure. Vi har mange forskellige typer dykkerure på lager, både til almindelige dykkerture samt dykkerure velegnet til undervandsjagt, også kendt som UV-jagt.

Se nærmere på vores solide udvalg af kvalitetsdykkerure herunder. Klik det dykkerur hjem, som gør din oplevelse under overfladen til en tryg leg.

Du finder bl.a. følgende specifikationer i vores dykkerure:

  •          Dybdemåler
  •          Stopur
  •          Overfladeinterval
  •          Neddykningstid
  •          Vandtemperatur
  •          Vandtæt til 100 m
  •          Nedtælling/timer
  •          Mulighed for indstilling af alarmer: maks. dybde og maks. neddykningstid
  •          Log af data
  •          Fridykker tilstand

Track din dykning med et funktionelt dykkerur

Gå på opdagelse i det spændende udvalg af dykkerure hos Dykker-butikken.dk. Her kan du blandt andet finde et smart dykkerur til herrer og damer med en masse fede funktioner, der kan spore dine enkelte dyk ned til mindste detalje.

Her på siden kan du finde de mest populære og kendte varianter på markedet – fælles for disse dykkerure er, at de er spækket med en række ekstrafunktioner. Disse funktioner kan hjælpe dig med at tracke dit dyk, så du hele tiden kan holde øje med temperaturen i vandet, dybden og meget andet. Flere af vores varianter giver dig også mulighed for at gemme de opsnappede data. På den måde kan du følge historikken over dine dyk.

Et vandtæt ur til din dykning

Det helt særlige ved et dykkerur er dets robusthed. Det kan tåle overraskende meget sammenlignet med et traditionelt armbåndsur, hvilket gør det til både vigtigt og praktisk udstyr. Alligevel kan der være forskel på de enkelte varianters robusthed.

For at være helgarderet og sikre, at dit nye dykkerur kan tåle de fleste miljøer, anbefaler vi hos Dykker-butikken.dk, at du vælger et dykkerur, der minimum er vandtæt til 20 ATM. Det kan du finde i vores udvalg her på siden, og du kan endda også klikke varianter hjem med større vandtæthed.

Investér i et dykkerur for de bedste oplevelser

Hvis man ønsker at få helt styr på sit dyk, så kræver det et dykkerur af en bestemt kvalitet. Et godt dykkerur er lige, hvad du finder her på siden. Vores sortiment afspejler altid den nyeste og mest foretrukne teknologi på markedet blandt eksperterne. Som forhandler og dykkerentusiast holder vi os løbende opdateret på den seneste udvikling på området og i branchen, så vores udvalg af dykkerure altid byder på de mest populære og anmelderroste varianter. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe værdi for alle vores kunder, uanset hvilket niveau du opererer på inden for dykning.  

Hvad enten du er amatørdykker eller professionel dykker, kan et dykkerur altid være til gavn for dig. Du vil således være i stand til at kunne måle dybde, temperatur og meget andet - og med visse modeller, er det muligt at logge dine dyk, så du ikke behøver en løs dive log.

Vi omfavner den teknologiske udvikling, og derfor forhandler vi disse smarte dykkerure til yderst fordelagtige priser. Dykning kan hurtigt blive en dyr affære med alt det tilhørende udstyr, men hos Dykker-butikken.dk kan du finde kvalitetsudstyr til markedets skarpeste priser.

Dykker-butikken.dk står klar til at hjælpe dig

Har du brug for sparring? Tvivl ikke på at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores viden og hjælper dig videre med dit køb. Du kan besøge os i butikken i Åbyhøj, hvis du vil vide mere om dykkerurene eller dykkercomputere, der er specielt beregnet til undervandsjagt og fridyk. Gode og gratis råd er også at hente online, hvor du kan kontakte os på mail eller på telefonen i løbet af vores åbningstid.

Læs mere...
Billede af Salvimar DEEPER fridykkerur
DKK 1499,00
Se produkt
Billede af Suunto D4F Fridykker Computer
DKK 2479,00
Se produkt
Spar 20%
Billede af D4i Novo Silicone

3 farver

DKK 2795,00
DKK 3495,00
Se produkt
Spar 16%
Billede af Garmin Descent MK2s Dykkercomputer

3 farver

DKK 8999,00
DKK 10698,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud