Dykkerure

På denne side finder du et bredt udvalg af dykkerure; blandt andet ure fra anerkendte mærker som OmerSub og Sporasub. Vi har mange forskellige typer dykkerure på lager, både til almindelige dykkerture samt dykkerure velegnet til undervandsjagt, også kendt som UV-jagt.

Se nærmere på vores solide udvalg af kvalitetsdykkerure herunder.

Fælles for disse dykkerure er, at de er spækket med en række ekstrafunktioner. Hvis man ønsker at få helt styr på sit dyk, så kræver det et dykkerur af en bestemt kvalitet. Et godt dykkerur, er præcist hvad du finder her på siden. Hvad enten du er amatørdykker eller professionel dykker, kan et dykkerur altid være til gavn for dig. Du vil således være i stand til at kunne måle dybde, temperatur og meget andet - og med visse modeller, er det muligt at logge dine dyk, så du ikke behøver en løs dive log.

Hos Dykker-butikken omfavner vi den teknologiske udvikling, og derfor forhandler vi disse smarte dykkerure til yderst fordelagtige priser. Du kan besøge os i butikken i Åbyhøj, hvis du vil vide mere om dykkerurene eller dykkercomputere, der er specielt beregnet til undervandsjagt og fridyk.

Læs mere...
Billede af Sporasub SP2 Pulsmåler
DKK 650,00
Se produkt
Billede af Salvimar One fridykker computer
DKK 1099,00
Se produkt
Billede af Suunto D4F Fridykker Computer
DKK 2345,00
Se produkt
Billede af Omer UP-X1 Umberto Pelizzari Fridykker ur
DKK 2395,00
Se produkt
Billede af Oceanic F10 V.3 Fridykker computer
DKK 2499,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud