Fiskemagnet

Her på siden finder du alt det, du skal bruge for at komme godt i gang med magnetfiskeri – uanset om du er erfaren magnetfisker eller helt ny på området. Hos Dykker-butikken.dk udvælger vi nøje, hvilke produkter du skal præsenteres for på webshoppen, og derfor kan du nu gå på jagt i vores udvalg af alt fra fiskemagneter, reb, karabinhager og trækkroge til fulde sæt, der giver dig det hele på én gang. Her hos os finder du med andre ord alt, hvad du skal bruge til denne hyggelige fritidsinteresse som skattejæger.

 

Hvad er magnetfiskeri?

Magnetfiskeri adskiller sig tydeligt fra andre former for fiskeri, da det her ikke gælder om at hive fisk i land, men om at fiske magnetiske skatte op fra dybet, som folk har tabt eller bevidst smidt i vandet. Magnetfiskeri henvender sig derfor til mere til dig, der kender til drømmen om en metaldetektor, end til fiskeren, der tager på tur for at fange fisk. 

Princippet om magnetfiskeri er enkelt: alt du skal bruge er en stærk magnet, som bindes fast til et reb, hvorefter du kan hive den ene gemte skat op efter den anden. 

Der er mange gode steder i Danmark, hvor du kan smide fiskesnøren i vandet – men det kan være værd at overveje følgende, hvis du vil være mere sikker på gevinst.

  •          Vandet skal ikke være for dybt eller for mudret i bunden.
  •          Vælg steder, der er godt besøgt.
  •          Gå eksempelvis efter søer, åer, damme, kanaler, havne og kloaker.

 

Find den rette fiskemagnet i udvalget

Fiskemagneter kommer i forskellige størrelser, hvilket er med til at afgøre vægten af de skatte, du kan hive i land. Er magneten for lille, vil de tungere metalting falde af, når du begynder at hive rebet ind. Er magneten stor nok, vil alt klæbe sig fast, men til gengæld er magten også tungere og sværere at håndtere i vandet.

Her hos Dykker-butikken.dk finder du fiskemagneter med en trækstyrke fra 55 kg og op til 2200 kg. Magneterne fås enkeltsidet, dobbeltsidet og med topøjer til at fastgøre rebet. Hver magnet har sin force, og derfor er det vigtigt, at du gør det op med dig selv, hvad behovet og præferencen er. Magneterne her i udvalget er omgivet af en zinkovertrukket stålkop, som er med til at beskytte magneten mod stød og slag.

Foruden fiskemagneter i forskellige størrelser finder du også tilbehør som reb, karabinhager og

Magneterne kan både bruges i ferskvand og salt vand, men det er vigtigt, at den vaskes omgående efter brug, da saltet ellers få den til at ruste hurtigere.  

 

Hvad fanger man med fiskemagneter?

Der er ingen grænser for, hvilke fund man kan hive op med magnetfiskeri – alt som gamle cykler, smykker, mønter, fiskegrej, historiske artefakter, og hvis du er rigtig heldig måske en genstand fra krigen. Vælger du at magnetfiske i et område, som er mindre besøgt af folk, kan du være så heldig at finde skatte, som har ligget uberørt i mange år – men der er samtidig også den risiko, at du slet ikke finder noget. Med det rette udstyr – en stærk magnet, et langt reb, en god karabinhane og en trækkrog, som kan tage de ting, du ikke kan få op med magneten – så er du klar til en skattejagt.

 

Har du spørgsmål til magnetfiskeri?

Har du spørgsmål til produkterne, du finder her hos Dykker-butikken.dk, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med svar og vejleder dig gerne i retningen af den fiskemagnet eller det magnetfiskerisæt, der egner sig bedst til dit behov.

Foruden magnetfiskeri finder du også udstyr til andre spændende fritidsaktiviteter her hos os – såsom udstyr til dykning og undervandsjagt.

Læs mere...
Billede til varegruppe Fiskemagnet  pakker

Fiskemagnet pakker

Se kategori
Billede til varegruppe Fiskemagneter

Fiskemagneter

Se kategori

Billede af Latex Handske til Magnetfiskeri
DKK 59,00
Se produkt
Billede af 300kg reb m. karabin
DKK 159,00
Se produkt
Spar 41%
Billede af 720kg reb m. karabin
DKK 229,00
DKK 389,00
Se produkt
Billede af Trækkrog til magnetfiskeri
DKK 249,00
Se produkt
Billede af Fiskemagnet - 80 kg trækstyrke.
DKK 299,00
Se produkt
Billede af Fiskemagnet - 160kg trækstyrke
DKK 349,00
Se produkt
Billede af 1300kg reb m. karabin UDSOLGT
DKK 399,00
Se produkt
Billede af Fiskemagnet - 300kg trækstyrke
DKK 499,00
Se produkt
Billede af Fiskemagnet 500 kg trækstyrke
DKK 699,00
Se produkt
Spar 36%
Billede af Fiskemagnet 800 KG trækstyrke
DKK 899,00
DKK 1399,00
Se produkt
Billede af BRUTALIS 360grader fiskemagnet 400 kg
DKK 999,00
Se produkt
Spar 7%
Billede af Fiskemagnet - Begyndersæt
DKK 999,00
DKK 1076,00
Se produkt
Spar 18%
Billede af Fiskemagnet - Familie sæt
DKK 1199,00
DKK 1469,00
Se produkt
Billede af PUNISHER 360grader fiskemagnet (1000 kg)
DKK 1649,00
Se produkt
Billede af Fiskemagnet - XL Hunter Sæt 20 meter reb !!
DKK 1699,00
Se produkt
Billede af THUNDERSTRUCK 360grader fiskemagnet (1.400KG)
DKK 1849,00
Se produkt
Billede af TERMINATOR 360grader fiskemagnet (1600kg)
DKK 1999,00
Se produkt
Billede af Fiskemagnet 2200 KG trækstyrke
DKK 2799,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud