Spydspidser

Er du vild med fisk, og vil du gerne fange dem selv med spydspids? Harpunfiskeri – eller undervandsjagt – er en sport, der har vundet indpas blandt mange danskere. Det forstår vi godt i Dykker-butikken, og derfor har vi stolt fundet et godt udvalg af spydspidser, som kan blive dine. 

Vælg den rette spydspids

Som undervandsjæger skal man have udstyret i orden. Våddragt, snorkel, maske, blybælte, svømmefødder og maske er bare nogle af de ting, man skal have anskaffet sig, før man begynder, og dernæst kommer den vigtige del: spydspidser. Det er dem, der kan sikre familien en god omgang fisk til aftensmad – hvis altså du har heldet og talentet med dig.

I Dykker-butikkens webshop finder du mange forskellige spydspidser med modhager. Før du vælger din kommende spydspids, skal du overveje, hvilken type fisk, du gerne vil fange. Er det de store fisk, du går efter, kan du med fordel vælge en kraftig spydspids. Samtidig skal du overveje, om den valgte spydspids passer til din harpun.
Når først udstyr og spydspids er i orden, så venter der dig mange gode oplevelser ved havets bund. Det er svært at beskrive følelsen af selv at have fanget den fisk, der bliver serveret til aftensmåltidet. Husk kun at fange til eget forbrug og rigtig god fornøjelse.

Læs mere...
Billede af Salvimar Lazio SS spydspids Udsolgt
DKK 49,00
Se produkt
Billede af Spydspids "Minimig Inox"
DKK 65,00
Se produkt
Billede af Spydspids "Concorde"
DKK 69,00
Se produkt
Billede af Salvimar Moby SS spydspids
DKK 79,00
Se produkt
Billede af Spydspids "Harpoon Zum INOX"
DKK 99,00
Se produkt
Billede af Salvimar Martin Triscupid harpunspids
DKK 119,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud