Svømmedragter

Er du UV-jæger og træt af det kolde gys, surfer og begrænset af vandtemperatur eller seriøs fridykker, der mangler en varm dragt til lange træningspas? Så er du havnet det helt rigtige sted. I Dykker-butikkens webshop finder du svømmedragter for alle os, der er vilde med søvand, havvand, klorvand og alt andet vand, der kan give gode oplevelser. 

Find din nye svømmedragt her

I webshoppen finder du både overdele, underdele og heldragter i forskellige varianter. Derfor tør vi godt sige, at der er noget for enhver vandhund og ethvert ambitionsniveau. Vi sørger for at fylde vores forretning med de bedste produkter på markedet, hvilket sikrer dig det bedste udgangspunkt for din svømning.

En svømmedragts fordel er, at den giver meget lille vandmodstand. Det gode glid igennem vandet kan være afgørende for triatleter i vandet, når de konkurrerer på mod, styrke og hurtighed. Har du haft en svømmedragt på før? Ellers er det på tide at afprøve én, og den finder du naturligvis her på Dykker-butikken.dk. Uanset hvilken vandaktivitet, du bedst kan lide, kan du med garanti finde en dragt, der kan hjælpe dig med at holde varmen i det kolde vand. Sådan bliver fornøjelsen lidt længere.

 

Læs mere...
Spar 41%
Seac Emotion sort våddragt mand

1 størrelse

DKK 649,00
DKK 1095,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud