Svømmebriller

Mangler du et par gode svømmebriller til svømmeundervisning, leg i vandet eller noget derimellem? Så skal du glæde dig til at se vores udvalg af svømmebriller. Uanset om du er junior, mand eller kvinde, er der et par til dig i vores webshop. 

Dykkerbriller til enhver smag

Svømmebrillerne er selvfølgelig justerbare, så du får den optimale effekt af brillen. Der er ikke noget værre end at få vand i øjnene, mens man ligger og svømmer baner, og dét undgår du med brillerne i vores webshop.

Ligesom vi har både svømmebriller og dykkerbriller, har vi også Floateyes, som er solbriller, du kan tage med dig i vandet. På brillerne sidder en snor fast i stængerne, og denne snor kan spændes fast rundt om hovedet, så brillerne bliver siddende på – også når du spiller bold i Vesterhavet.  

Uanset om du jagter Ironman-distancer i svømmebassinet, eller om du er nybegynder på et haletudse-hold, er dykkerbriller nødvendige. Vi tilbyder svømmebriller til både nybegynderen og den erfarne. Tag derfor et kig i vores webshop, og find de briller, der passer til dit behov. Er du i tvivl om, hvilken type der er den rette til dig og dine svømmeaktiviteter? Lad os guide dig i retningen af det helt rigtige par svømmebriller.  

 

Læs mere...
Billede af Elite Svømmebrille
DKK 149,00
Se produkt
Billede af Abysstar - JR googles, svømmebriller

1 farve

DKK 155,00
Se produkt
Billede af Svømmebriller ventosa
DKK 249,00
Se produkt
Billede af Arena Triathlon ( best seller )
DKK 315,00
Se produkt
Billede af SeaPro Svømmebriller - Swim Pro

1 farve

DKK 334,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud