Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Tasker

Nedenfor finder du vores store udvalg af dykkertasker til UV jagt. Alle vores dykkertasker er fremstillet i materialer i høj kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid. Med tasker, der både har mulighed for opbevaring af tørt og vådt udstyr, er der du garanteret den bedst mulige transport. Taskerne er designet med øje for en undervandsjægers særlige behov - lette og mobile, så du ikke behøver slæbe på mere end højst nødvendigt. 

Alle vores dykkertasker er fremstillet i materialer i høj kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid. En dykkertaske til UV jagt købt her i butikken vil derfor kunne bruges igen og igen, og være god som ny. Se nærmere på vores store udvalg i dykkertasker til UV jagt og anden dykning herunder.

Her hos Dykker-Butikken.dk tager vi os både af dig, når du er under vandet, og når du er over vandet, og vores udvalg af tasker er med til at garantere dig en behagelig og sikker rejse til og fra dykning. Med tasker, der både har mulighed for opbevaring af tørt og vådt udstyr, er der du garanteret den bedst mulige transport, og du kan desuden også få harpuntasker. Taskerne på denne side er designet med øje for en undervandsjægers særlige krav, og taskerne er derfor lette og mobile, så du ikke behøver slæbe på mere end højst nødvendigt. Du kan browse vores udvalg ovenfor, eller du kan besøge os i butikken i Åbyhøj, hvor vi gladelig besvarer spørgsmål vedrørende undervandsjagt og dykkertasker.

Læs mere...
Billede af OmerSub Harpun taske - 160 cm STANDARD

OmerSub Harpun taske - 160 cm STANDARD

DKK 165,00

Lækker taske til din harpun. Lavet af slidstærk materialer.

Billede af Stahlsac Dry Sack 12l

Stahlsac Dry Sack 12l

DKK 199,00

Vådt udstyr kan hurtigt blive et problem i bilen eller derhjemme - derfor er en drybag en rigtig god ide! Denne drybag fra Stahlsac fåes i flere forskellige størrelser alt efter behov. Den er lavet af slidstærke materialer og er til dig som ønsker en luksuriøs drybag.

Billede af Epsealon Drybag 30L

Epsealon Drybag 30L

DKK 229,00

Epsealon Drybag 30L er lavet i slidestærkt og vandtæt materiale. Tasken er perfekt egnet til opbevaring eller transportering af grej.

Billede af Stahlsac Dry Sack 30l

Stahlsac Dry Sack 30l

DKK 249,00

Vådt udstyr kan hurtigt blive et problem i bilen eller derhjemme - derfor er en drybag en rigtig god ide! Denne drybag fra Stahlsac fåes i flere forskellige størrelser alt efter behov. Den er lavet af slidstærke materialer og er til dig som ønsker en luksuriøs drybag.

Billede af Omer enkelt finne taske

Omer enkelt finne taske

DKK 330,00

Taske til lange jagt finner, maske og snorkel. Tasken er lavet i sort PVC og er med sin kraftige lynlås super slid stærk.

Billede af Epsealon harpuntaske

Epsealon harpuntaske

DKK 399,00

Luksus harpun taske af vandtæt polyester.

Billede af Omersub MEGA dry bag

Omersub MEGA dry bag

DKK 425,00

Vandtæt Omersub taske til alt dit dykker udstyr. Tasken er yderst slid stærk og indeholder en 'dump-ventil' i enden til at fjerne overskydende vand efter rensning af indersiden.

Billede af Salvimar Fluyd Dry Backpack 60/80L

Salvimar Fluyd Dry Backpack 60/80L

DKK 499,00

En stor drybag, hvor du har plads til alt dit udstyr. Tasken har en længde på 110 cm og der er dermed plads til alt lige fra småting til finner. Tasken er lavet af 100% vandtæt PVC presenning. Skulderstropperne på tasken er polstrede og samtidig nemme at tage af.

Billede af Taske Seac U-Boot

Taske Seac U-Boot

DKK 629,00

Vandtæt Seac taske til alt dit dykker udstyr. Tasken er opdelt så der er mulighed for både vådt og tørt udstyr. i enden af tasken er der en 'dump-ventil' der tillader at tasken kan skylles med vand indvendigt og derefter kan tømmes for overskydende vand.

Billede af Seac Seal Dry

Seac Seal Dry

DKK 695,00

Lækker taske der kan indeholde alt dit undervandsjagt udstyr. Tasken er lavet i solide materialer og er designet specialt til undervandsjagt.

Billede af Omer Monster Dry Back - Black Moon

Omer Monster Dry Back - Black Moon

DKK 750,00

Denne store og rummelige taske fra Omer, er lavet i slidstærkt matsort PVC med Black Moon finish. Tasken er Monteret med tørlynlås og ind/ud ventil med et nyt og forbedret skrue design der sikre at den er 100% tæt når den ikke skal bruges. Tasken er lavet med gummi på håndtag og bløde stropper så den er behagelig når den bæres på skulderne.

Billede af Stahlsac Steel rygsæk

Stahlsac Steel rygsæk

DKK 799,00

Denne letvægts rygsæk fra Stahlsac er utrolig alsidig og kombinere sit slidstyrke ydre men funktionalitet. Tasken kan både bruges til din laptop eller dit dykkerudstyr. Tasken er udstyr med et rum der er vandtæt. Forstærkede og bløde skulderstropper gør tasken behageligt at have på.

Billede af Stahlsac Vandtæt Rygsæk

Stahlsac Vandtæt Rygsæk

DKK 999,00

Slidstærk, vandtæt og praktisk! Denne taske har det hele, det er strømlignet, vandtæt, slidstærk og har plads til alt fra dykkerudstyr til laptop og tablet.

Hydrosekk Frivannsliv

Frivannsliv Hydrosekk

DKK 999,00

Vandtæt jagttaske, utrolig rummelig og god til at bære udstyret i. Komfortable polstret skulderrem, plads til alt udstyr, lomme på forsiden til småting.

Billede af Fourth Element Manta fLight dive bag 115L

Fourth Element Manta fLight dive bag 115L

DKK 1299,00

Tasken vejer under ét kilo og har samtidig en indre dimension på hele 115 liter.

Billede af Stahlsac Steel 22 Carry On

Stahlsac Steel 22 Carry On

DKK 1599,00

Stahlsac Steel 22 er en taske med en lav profil, som er perfekt til dagsture og håndbagagen på flyet - men stadigvæk bevare den luksuriøse kvalitet. Tasken er på 40 liter.

Billede af Stahlsac Steel 27

Stahlsac Steel 27

DKK 2299,00

Steel 27 tasken har alle de samme features som 34’eren. Den er blot mindre! Tasken holder alle dine ting tørre og er perfekt til lange såvel som korte rejser og ture, hvor du skal holde dit udstyr beskyttet. Tasken er på 82 liter.

Billede af Stahlsac 34 Steel

Stahlsac 34 Steel

DKK 2499,00

Steel 34 tasken fra Stahlsac er udstyret med både rum til tørt og både udstyr. Tasken er designet specielt til at være rejse-venlig. Til alle typer rejser har denne taske muligeden for at beskytte alt dit værdigfulle udstyr inden du rammer vandet. Tasken er på 148 liter.

back to top