Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Komplette finner

Nedenfor kan du se vores store udvalg i svømmefødder, velegnede til undervandsjagt og andre typer dykning. Alle finnerne du finder i vores udvalg er i førsteklasses kvalitet. Dette sikres ikke mindst ved, at finnerne er fremstillet i materialer som er både holdbare og fleksible. Dette sikrer en stabil performance under dykningen, og at man nemt og uset kan komme helt tæt på fisk og andet dyreliv, når man dykker. Vores finner til dykning fås i flere forskellige varianter. Har du spørgsmål vedr. valg af finner, så må du endelig rette henvendelse. Vi har stor erfaring indenfor emnet, og fortæller gerne om de forskellige svømmefødders specifikke fordele. Se nærmere på udvalget i svømmefødder herunder.

Finner er et af de stykker dykkerudstyr, der varierer meget, efter hvad man skal bruge det til. De mange forskellige typer finner, du finder herover, har specielle fordele inden for undervandsjagt af særlige typer, og du kan eksempelvis finde finner, der er specielt designet til undervandsjagt i dybderne, hvor stor fremdrift er vigtig, og du kan finde finner, der er specielt designet til undervandsjagt i overfladen, hvor præcision og manøvredygtighed er det essentielle. Uanset anvendelsesformål finder du de bedste finner til undervandsjagt i vores udvalg ovenfor og i vores butik, hvor vi står parat til at svare på dine spørgsmål.

Læs mere...
Billede af Seac Talent

Seac Talent

DKK 575,00

Lange undervands jagt finner fra Seac.

Billede af Epsealon Magnum finner

Epsealon Magnum finner

DKK 699,00

En god og alsidig finne velegnet til undervandsjagt såvel som fridykning.

Billede af IST Blitz Finner

IST Blitz Finner

DKK 699,00

Denne finne fra IST er perfekt egnet til fridykning. Finnen består af et hårdt plast blad, der giver den mest optimale fremdrift.

Billede af Seac Motus

Seac Motus

DKK 895,00

Seac Motus er en fridykker finne lavet i utrolig kvalitets bevidste materialer.

Billede af Epsealon Impulse Carbon finner

Epsealon Impulse Carbon finner

DKK 2499,00

Lette og fleksible finner fra Epsealon af den højeste kvalitet. Enden af finnebladet samt fordybninger på hver side af fodlommen sikrer perfekt fremdrift.

Billede af Frivannsliv Hydro Carbon finner

Frivannsliv Hydro Carbon finner

DKK 2799,00

Utrolig kraft og effektiv fremdrift

Billede af SEAC Motus Fibrex

SEAC Motus Fibrex

DKK 2995,00

Dette er finnen til den kræsne uv-jæger!

back to top