Gratis levering over 750,-
Køb stort ind og spar på fragten
Få professionel vejledning
Ring til os på 4088 2866 for hjælp
Hurtig levering
Vi afsender inden for få hverdage

Komplette Sæt

Nedenfor finder du en række komplette sæt, som er perfekt egnede til at komme i gang med UV jagt. Vores UV jagt sæt indeholder alt hvad man skal bruge, og vi har håndplukket de bedste produkter fra forskellige leverandører. Vores pakkeløsninger er derfor af høj kvalitet til en fordelagtig pris.

Hvis du vil udleve drømme om at komme i gang med UV jagt, så er vores komplette UV jagtsæt herunder et rigtig godt sted at starte. Skulle der rejse sig spørgsmål vedr. valg af UV jagtsæt, så ret endelig henvendelse.  Vi har stor erfaring indenfor stort set alle typer UV jagt, og hjælper dig meget gerne i gang.

Vi har her hos Dykker-Butikken.dk sammensat en masse pakkeløsninger til dig, og har i forhold til mange andre der tilbyder lignende løsninger grebet det an på en anderledes måde. Vi har ikke lavet pakker kun i et bestemt mærke, vi har valgt at plukke de produkter blandt vores leverandører, som vi syntes de hver især laver bedst.

Læs mere...
Billede af Børne Pakken - Undervandsjagt

Børne Pakken - Undervandsjagt

DKK 2908,00

DKK 2508,00

Skal barnet i gang med undervandsjagt - er denne komplette udstyrspakke helt ideel. Pakken indeholder alt hvad man skal bruge for at dyrke undervandsjagt - fra sokker og finner til håndspyd og en kvalitetsdragt.

Billede af Budget Pakken - Undervandsjagt

Budget Pakken - Undervandsjagt

DKK 3953,00

DKK 3203,00

I budget pakken får du et komplet sæt med brugbart grej til undervandsjagt - med harpun og lange finner. Sætter giver dig mulighed for at fange forskellige fisketyper - herunder bl.a. fladfisk, ørred og multe.

Billede af Økonomi-Pakken

Økonomi-Pakken

DKK 5510,00

DKK 4560,00

I denne pakke får du et fuldt sæt grej til undervandsjagt, med produkter i høj kvalitet og med udgangspunkt i funktionalitet. Sættet vil sætte dig super godt i gang med jagten, og give dig oplevelsen af hvad kvalitetsudstyr kan give dig(varme, komfort og høj funktionalitet).

Billede af Luksus Pakken - Undervandsjagt

Luksus Pakken - Undervandsjagt

DKK 7023,00

DKK 5995,00

Denne pakke indeholder et komplet sæt til undervandsjagt, hvor alle produkter er af verdensklasses kvalitet.

back to top