Håndspyd

Med et håndspyd fra vores webshop er du et skridt nærmere den lækre madoplevelse. Det bedste ved det hele er, at du selv har fanget fisken. Her finder du vores udvalg af håndspyd i både den traditionelle stil og Hawaii sling shot stilen. 

Håndspyd for undervandsjagt-begyndere

Håndspyd kan bruges til at fange alle typer fisk - de er dog oftest brugt til fladfisk. Håndspyd er en rigtig god løsning til børn og unge under 18 år, der ikke må bruge en harpun.

Undervandsjagt er blevet en populær sport - og det er klart, når man tænker på, hvor lang en kyststrækning, vi har i Danmark. Det er bare om at få fat i et spyd, og give sig selv den unikke oplevelse, det er at ligge i vandoverfladen og spejde efter fladfisk.

Håndspyddene er rigtig gode til begyndere indenfor undervandsjagt. Modhagerne, der sidder på spyddene, er nemme at stikke i fiskene på lavt vand, og de holder byttet fast, når først de har foldet sig ud. Det er bare om at komme afsted. Første step på vejen er at finde et håndspyd på vores webshop, som passer til jeres behov. Vi har både håndspyd til begyndere og til ambitiøse undervandsjægere, og derfor finder du også spyd i forskellige prisklasser. Én ting er helt sikkert; dit næste håndspyd gemmer sig med garanti her på siden. God fornøjelse!

Læs mere...
Billede af Salvimar Tahiti Håndspyd
DKK 199,00
Se produkt
Billede af Fork spyd - 150 cm
DKK 249,00
Se produkt
Billede af Trident Hawaii Sling i glasgiber
DKK 399,00
Se produkt
Billede af Salvimar Pole Spear 160 cm Single tip
DKK 545,00
Se produkt
Billede af Salvimar Pole Spear 195 cm Single tip
DKK 645,00
Se produkt
Billede af Håndspyd i hawaiian sling shot stil
DKK 725,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud