Neopren Handsker

Når du dykker under vandet eller dyrker andre former for vandsport, kan det vise sig at være nødvendigt med ekstra beskyttelse udover våddragten. I kolde farvande som fx herhjemme i Danmark er det nemlig alfa og omega at kunne holde på varmen, så du ikke skal lade dig begrænse pga. temperaturen. Derfor kan det være en god idé at rette blikket mod et sæt neopren handsker, der kan give dig den ekstra isolation.

Neopren handsker er - som navnet antyder - lavet af neopren, der er en syntetisk form for gummi, som via luftbobler har en god og isolerende evne. Af samme grund anvendes det også til våddragter. Handskerne giver dig mange gode fordele under vand:

  •          Holder på varmen - handskernes vigtigste formål er at beskytte dine hænder mod vind og vand, så du slipper for at fryse på hænderne, mens du befinder dig i vandet.
  •          Beskytter mod sten og rev - det kan være smertefuldt at få en rift på en skarp sten, en musling eller et rev, og derfor kan et sæt gode neopren handsker være guld værd. Med sådan et par opnår du nemlig fuld beskyttelse af dine hænder, så du kan slå dig løs under vandet.

 

Sådan kommer du hjem med det rigtige produkt

I første øjekast kan det virke svært at tage stilling til, hvilken type neopren handsker der er de rigtige for dig. Hos Dykkerbutikken står vi altid til rådighed til at besvare alle dine spørgsmål om vores produkter, ligesom vi også gerne guider dig til valget af det rigtige sæt handsker.

Har du lyst til at prøve handskerne på fysisk, kan dette lade sig gøre i vores fysiske butik på Silkeborgvej i Åbyhøj. Her får du mulighed for at prøve flere forskellige størrelser og mærke dem på egen krop.  Desuden finder du også her et stort udvalg af vores flagskibsprodukter inden for både neopren handsker, støvler og hætter.

Vær dog opmærksom på, at priserne kan variere imellem vores hjemmeside og butik - dette skyldes den ekstra ekspertrådgivning, vi tilbyder i butikken. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Læs mere...
Billede af Seac Ultraflex 2 mm handske

5 størrelser

DKK 299,00
Se produkt
Billede af Tecline 5 mm neopren handsker

6 størrelser

DKK 299,00
Se produkt
Nyhed Billede af ExoWear Handsker - Unisex stofhanske

3 størrelser

DKK 345,00
Se produkt
Billede af Salvimar 5 mm HT handsker

1 størrelse

DKK 389,00
Se produkt
Billede af SEAC Ultraflex 5 mm handsker

5 størrelser

DKK 399,00
Se produkt
Billede af Seac Dry Seal 500 handske 5 mm extrem varmt

2 størrelser

DKK 699,00
Se produkt

Kurser

Find datoer og informationer om vores dykkerkurser

Begynder dykkerkurser

UV-jagt kurser

Få gode råd og tilbud